FÜGGÖNYSÍNRENDSZEREK A VENDÉGLÁTÓIPAR SZÁMÁRA

Luxusmegjelenés a vendégeinek

Tökéletes luxusmegjelenést szeretne nyújtani a vendégeidnek? A Qurails örömmel segít!

Panelfüggönyök, összehúzható függönyök, drapériák vagy fedett terasz - a Qurails megfelelő, kiváló minőségű rendszert biztosít: a függönyöket zsinórral, kézzel vagy elektromosan lehet működtetni a vendéglátóipari épületekben.

A vendégei a belépést követően azonnal megtapasztalják az automatikus függönysínek nyújtotta luxust. A vendég saját maga aktiválhatja az elektromos függönysínt, vagy automatikusan is aktiválódhat a függöny a vendég belépésekor egy szállodai mozgásérzékelő segítségével. Ennek egy másik előnye, hogy a vendégei azonnal látják és észreveszik, hogy a függönyök árammal működnek.

Többféle sínprofiljaink rendkívül praktikusak: csak egy sínprofilt kell használnia a tökéletes átfedéshez, drapériák és ablakfüggönyök esetén egyaránt.

Qurails_hospitality_High_quality_Curtain_rails_hotels_luxury_suite
A testreszabott megoldások a specialitásunk

A Qurailsnél a testreszabásra specializálódtunk, és elkötelezettek vagyunk minden egyedi igénye kielégítése iránt. Számíthat ránk, akár sínhajlításra, ívek hozzáadására vagy összeszerelési munkára van szüksége. Tapasztalt projektmenedzserekből álló csapatunk szorosan együttműködik önnel, hogy megértse tervrajzait és a specifikációkat, és ingyenes árajánlatot nyújt önnek. Velünk mindig a legátláthatóbban tud kommunikálni, és folyamatosan tájékoztatni fogjuk minden lépésen.

A Qurailsnél megértjük, hogy minden projekt egyedi, és elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy együtt dolgozzunk egy személyre szabott megoldás létrehozásán, amely megfelel az ön egyedi igényeinek. Csapatunk szorosan együttműködik önnel a kezdeti konzultációtól a végső felszerelésig annak biztosítása érdekében, hogy a projekt időben, a költségvetésen belül és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően legyen megvalósítva.

Célunk, hogy teljes mértékben elégedett legyen a végeredménnyel, és hogy a testreszabott sínrendszer működőképes és tartós legyen, és megfeleljen az ön egyedi követelményeinek.