Qurails - a GOELST által üzemeltetve

Itt végig görgethet a történetünkön.

2022

Arculatváltás

Ez egy új korszak

Qurails - a GOELST által üzemeltetve: a 2022-es évet új megjelenéssel és benyomással kezdtük. Az elmúlt évtizedben számos új változás történt az iparágban, technológiai szempontból is. Régi Goelst márkánk jó volt hozzánk, de eljött a változás ideje. Termékeink létrehozásában és értékelésében szerzett több éves tapasztalatunkat a lehető legmagasabb minőségben, de új márkanév alatt bővítjük tovább.

This is the Qurails logo Powered by Goelst
2013

Egységben az erő

2013 májusában a Goelst a Stas képakasztó rendszerek testvérvállalata lett.

Azóta a Goelst új életet kapott Goelst NL néven. Az Ede alkalmazottai többéves tapasztalataikkal és szakértelmükkel természetesen mindig az ön rendelkezésére állnak, hogy megválaszolják kérdéseit.

A STAS képakasztó rendszereket (testvérvállalat) 1995-ben alapították a Rien és André Stas testvérek, és világszerte jelen vannak. A központi iroda Eindhovenben található. Többfunkciós akasztórendszereket és akasztó tartozékokat biztosítanak falakhoz és mennyezetekhez. Biztonságos és rugalmas akasztási megoldásokat fejlesztenek, gyártanak és forgalmaznak a fali tárgyak széles köréhez. Ezek magukban foglalják mind a dekorációs tárgyakat (festmények, rajzok), mind a praktikus tárgyakat (táblák, kabáttartók, tükrök). Célunk, hogy szabadságot biztosítsunk az embereknek a falak használata és díszítése során. Megközelítésükben kulcsfontosságú a fenntartható épületgazdálkodás és a költségmegtakarítás.

Qurails - a GOELST által üzemeltetve

Qurails-Powered-by-goelst-stas-logo
2009

Modernizáció

2009-ben a GOELST logó új arculatot kapott. Egy letisztult megjelenésű betűtípus lett kiválasztva.

Amelyet még mindig látni a 2013-as arculatváltásunkban.

Qurails-Powered-by-goelst-logo
1988

A Goelst az Edébe költözött

1988 óta a GOELST Hollandia földrajzi és könnyen megközelíthető központjában, Edében található.

Ez a mérföldkő új logót és nevet követelt Termékeink létrehozásában szerzett több éves tapasztalatunkat a lehető legmagasabb minőségben bővítjük tovább, de az új nevünk alatt: Qurails - a GOELST által üzemeltetve

1984

Nemzetközi vállalat

A „csúcsminőség elfogadható áron” mottó alatt a Goelst az 1980-as évek közepén kezdett a saját országhatárain túlra terjeszkedni.

Ez a nemzetközivé válás szükségessé tette, hogy az egyéni vállalkozást egy korlátolt felelősségű társasággá kereszteljük, és azóta az Edében, Hollandia földrajzi és könnyen megközelíthető központjában van a székhelyünk.

A belső termékfejlesztési részlegünk lehetőséget adott arra, hogy nagy hangsúlyt fektessünk az innovációra. 2001-ben például a Goelst gyártotta az első csendes, elektromosan működtetett függönysínrendszereket. A vállalat most egy egész sor innovatív terméket kínál, amelyeket a versenytársak gyakran lemásolnak, de soha nem érnek fel az általunk nyújtott minőséggel.

Tekintse meg: Nemzetközi portálunkat

Qurails-Powered-by-goelst-logo-international
1978

Ahol minden elkezdődött annak idején

A Goelst 1978-ban indult egyéni vállalkozóként a belsőépítészeti iparágban.

A cég mindössze egy év után kibővítette a kínálatot egy G-Rail nevű függönysín-programmal. A következő években a Goelst elismert céggé nőtte ki magát, bővítette a függönysínek kínálatát, és a termékek fejlettebbé váltak. A fülke-elválasztó függönysínek standard beszállítójává váltunk az egészségügyi szektorban, és ezt a szerepet a vállalat a mai napig betölti.