SOKOLDALÚ FÜGGÖNYSÍNEK PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLATRA

Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot. Együtt gondolkodunk, tervezünk és találjuk meg a megfelelő megoldást az ön irodájába.

Fedezze fel az összes lehetőséget! A Qurails az irodai terekhez alkalmas függönypályák széles választékát kínálja.

A testreszabott termékek az erősségünk. Szükség esetén a síneket meggörbíti egy speciális Qurails hajlítószerszámmal rendelkező szakember, zökkenőmentes sínrendszert kialakítva a sín egyetlen szakaszából.

Az elektromos függönysínek a tárgyalókban különösen praktikusak. Az árnyékolók és a függönyök automatikusan le- vagy összecsukhatók, hogy besötétítsék a helyiséget a képernyős és kivetítős prezentációkhoz. A különböző helyiségek különböző megoldásokat igényelnek. Minden függönytípusra és környezeti körülményre találunk megoldást.

A Qurails megértjük, hogy minden projekt egyedi, és elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy együtt dolgozzunk egy személyre szabott megoldás létrehozásán, amely megfelel az ön egyedi igényeinek. Csapatunk szorosan együttműködik önnel a kezdeti konzultációtól a végső felszerelésig annak biztosítása érdekében, hogy a projekt időben, a költségvetésen belül és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően legyen megvalósítva.

Qurails-Binst-Architect-Curtain-Rails
Qurails_office_curtain_rail_system_electric

Testreszabott megoldások

A Qurails a függönysínrendszerek testreszabására specializálódtunk, hogy megfeleljünk az ön egyedi igényeinek. Számíthat ránk, akár sínhajlításra, ívek hozzáadására vagy összeszerelési munkára van szüksége. Ingyenes árajánlatot biztosítunk az ön egyedi projektjének tervrajzai és specifikációi alapján. A Qurails projektek megvalósításával foglalkozó részlegének tapasztalt projektmenedzsereivel mindig átláthatóan kommunikálhat.