LUXUSMINŐSÉGŰ, ELEGÁNS FÜGGÖNYSÍNEK AZ ÖN OTTHONÁBAN!

Kíváló minőségű, zökkenőmentes és csendes függönysínek minden fogyasztónak

Lehet nálatok kapni panelfüggönyöket, összehúzható függönyöket vagy drapériákat? A Qurails megtalálja a megfelelő megoldást, legyen szó bármilyen típusú függönyről. A függönyök zsinórral, kézzel vagy árammal történő működtetése - ez mind lehetséges.

Szeretné zökkenőmentesen és halkan behúzni a függönyöket?

A Qurails felszereli otthonát a legjobb függönysínekkel!

  • Elegáns dizájn, luxusmegjelenés
  • Zajmentes, sima csúszás
  • Szükség esetén a sín hajlítható
  • Szobaszélességű sínek egyetlen darabból, bosszantó hegesztések nélkül
  • Elektromos függönysínek is kaphatók - csatlakoztathatók a háztartási automatizálási rendszerekhez
  • Minden RAL színben kapható
  • Ütésálló sínek porbevonattal
  • Kiváló minőségű alumínium sínek
Qurails_High_Quality_Curtain_Rails_Systems_Interior_Design_modern
A testreszabott megoldások a specialitásunk

A Qurailsnél a testreszabásra specializálódtunk, és elkötelezettek vagyunk minden egyedi igénye kielégítése iránt. Számíthat ránk, akár sínhajlításra, ívek hozzáadására vagy összeszerelési munkára van szüksége. Tapasztalt projektmenedzserekből álló csapatunk szorosan együttműködik önnel, hogy megértse tervrajzait és a specifikációkat, és ingyenes árajánlatot nyújt önnek. Velünk mindig a legátláthatóbban tud kommunikálni, és folyamatosan tájékoztatni fogjuk minden lépésen.

A Qurailsnél megértjük, hogy minden projekt egyedi, és elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy együtt dolgozzunk egy személyre szabott megoldás létrehozásán, amely megfelel az ön egyedi igényeinek. Csapatunk szorosan együttműködik önnel a kezdeti konzultációtól a végső felszerelésig annak biztosítása érdekében, hogy a projekt időben, a költségvetésen belül és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően legyen megvalósítva.

Célunk, hogy teljes mértékben elégedett legyen a végeredménnyel, és hogy a testreszabott sínrendszer működőképes és tartós legyen, és megfeleljen az ön egyedi követelményeinek.